RAD

RAD

Rollerblade Association Denmark

Ny MEGA-rampe På Nørrebro

Masser af nye spots kommer ved “Super Kilen” på Nørrebro.

Sådan ser det ud på de mange foreløbige plantegninger for området. Man kan selv sende forslag ind til ting de skal bygge, under konceptet at skabe en verdensplads. Så hvis du har set en bænk eller et spot i Barcelona du vil have kopieret kan du bare sende det ind som et forslag. (forslag@superkilen.dk).

Spots der er på vej; er den kæmpe røde rampe der bliver bygget lige ud til Nørrebrogade. Den tårner sig op i næsten 4 meters højde og får huset den står op ad til at ligne et monster drop-in. Her taler vi om et hus på 4-5 etager. Med andre ord er det motherfucking vildt og fedt! Der er også mange slags bænke og springvand der ser skate-bare ud. De er spredt ud over et område der strækker sig fra Nørrebrogade, langs med cykelstien, og hen til Tagensvej. Alle pladserne er forsynet med adskillige platoer og giver rig mulighed for gaps og curbs to come. Dog ser det ud som de platoer der foreløbigt er lavet, er lavet med metal-kanter og asfalt, som på pladsen mellem Rentemestervej og Frederiksborgvej; og er derfor skate-bare, men ikke sådan helt vildt bongo-fede til grinds på over 20 meter. Men lidt har også ret. Derudover kommer der på arealet: Svævebane, 16 m høj skibakke med snemaskine, rutschebaner, fuglehuse, motionscenter med brusere, iskiosk og mon ikke noget af det bliver sejt at skate?  (Læs hele projektbeskrivelsen)

Københavns Kommune er i stigende grad begyndt at regne Skateboard, Rulleskøjter, Parkour osv. med ind i bybilledet. Så pladser og skulpturer ikke bare er lavet til gamle mennesker at sidde eller kigge på. Men derimod indgår i et mere aktivt samarbejde med det skate’ende vilde byliv. Der er blandt andet en skate-rute på vej i København. Det er skateboarder og arkitekt Søren Enevoldsen der er intiativtager og han har indtil videre skaffet 250000 kr. til projektet. (se hele artiklen i Politiken på linket herunder). So times are looking great for skating in Copenhagen!

Læs mere om:
– Skaterute i kbh
– Banelegmet bag Føtex i Mimersgade

Skrevet af Michael Buhl

Comments are closed.