RAD

RAD

Rollerblade Association Denmark

Scandinavian Real Street Contest 2013 · Final Tour Info

SRSC-169-blogs-02

Så er tiden kommet til årets ‘Real Street’ tour konkurrence. I år foregår den i hele Skandinavien, og hele skandinavien er inviteret.

Traditionen tro sparker vi turen i gang med en Roskilde-festival-party-session lige uden for festivallen festivalen søndag den 30 Juni.

Den 13. juli er næste stop på touren Sverige, Stockholm hvor ‘HangLosers crew’ fyrer op under gaderne.

Derefter Helsinki i Finland der er de yngste land i Real Street touren – med kun to år på bagen – men, med folk som Lauri Harle (3. plads ved SRSC final 2012), er vi sikre på at det bliver et besøg værd , det er lørdag den 20. juli.

I Oslo har Norges Rulleskøyteforbund planlagt en af deres traditionsrige events. Oslos events er kendt for deres ‘Good vibes’, gode regnvejsspots og lange finale rails. Du er inviteret lørdag den 27. juli.

Lørdag den. 3. August rykker vi til et ‘Local‘ event. Konceptet for et lokal event er at hvert land bakker op om en mindre bys rulleskøjtekultur. Dette år bliver eventet i Odense, som har en masse gode rulleskøjteløbere der værd at hilse på – og forhåbentlig i år kan byde på godt vejr.

Weekenden den 16-18 August skal det store slag stå! København er igen i år vært for Finalen ved SRSC. Denne weekenden byder al slags sjov og ballade på Rollerblades.
Fredag den. 16. August tager vi til Friday Nigh Skate. Det er et kæmpe rulleskøjteløb. Der er mellem 800-1000 deltagere. Politiet lukker gaderne for os, så vi kan rulle så tosset vi vil hele vejen fra Frederiksberg til Fælledparken, hvor vi holder vi en fed session.
Lørdag den. 17. August samles vi kl 12:00 hvor finalen løber af stablen som den plejer. Det vil sige: 3 spots – sidste spot selvfølgelig er hemmeligt.
Når vi har fundet en vinder, skal vi fyrer den af til afterparty natten lang.
Søndag byder på Tømrermænds BBQ i Nørrebroparken, hvor Johnny vender en go’ pølse og RAD gir’ en Fernet Branca til de morgenfriske.

Vi ses – Det bliver vildt!!

Datoer:
Sunday 30th of June – SRSC Kickoff – Roskilde Festival (facebook event)
Saturday 13th of July – SRSC Stockholm
Saturday 20th of July – SRSC Helsinki
Saturday 27th of July – SRSC Oslo
Saturday 03th of August – SRSC Odense Local (facebook event)
Weekend 16-18th of August – SRSC Final in Copenhagen (facebook event)

Comments are closed.