RAD

RAD

Rollerblade Association Denmark

Tak for 2013! – Året der gik…

Kære RAD-medlemmer

Tak for at i støtter op og tror på at dansk rollerblading har brug for en forening som RAD!!

Året 2013 har budt på mange gode oplevelser med hjul under fødderne, her er dem som vi har valgt at fremhave som de fedeste:

Ponycup 2013 // 8-10 marts

Årest ponycup var en kæmpe rulleskøjte fest! Ud over den store konkurrence bød weekenden på masser af 
ponycup_2013_benjamin_buttner_36sessions, hygge og et afterparty med overskæg! Selve konkurrencen var på måske det højste niveu nogen sinde. Masser af kreative tricks fra folk som Frederik Kofoed og Toms Krasovskis, en ivrig og sulten junior konkurrence med højdespringere som Jonas WestergaardFelix Fälling samt vinder Theodor Reumert og en mega ‘hammer’ senior finale med den overlegende Nils Jansons, Overraskelsen Dave Gehlert, flowspecialisten Dominic Wagner, Det polske powerhouse Tomek Przybylik og selvfølgelig manden på hjemmebane Jacob Juul! Der ud over bød weekenden også på en Black Jack Best Trick og et afterparty fyldt med overskæg! – Tak for en go’ weekend!

Mere Ponycup 2013 : Billeder af Bo Ejstrup // Billeder af Benjamin Büttner // Alle resultater // RAD artikel //Frenchyfries artikel // Be-mag  Foto-rapport // ‘HEDONSKATE trip to Ponycup’ Video

meltdown_13

Nørrebro Meltdown // 27. april

Meltdown er jo den kokurrence hvor vi fejre at foråret er på vej, og det var det bestemt det dette års event! Frederik Kofoed løb med årets Black Jack Best Trick, Jacob Juul Blev Spring King og Junior Konkurrencen blev vundet af Theodor Reumert – tak for en go’ dag!

Mere Nørrebro Meltdown: Video teaser // Hele Videoen //

Scandinavian Real Street Contest – Kickoff Roskilde // 30. Juni

27Hele turen blev igen skudt igång med et brag i Rosklde på første dagen af festivalen! i år havde vi besøg af gamle kendinge men også af nye bladere fra hele verden iår skar vi ned og skatede “kun” to spots og lavede enjunior finale mellem spot 1 og 2. Dagen var en kæmpe succes og vi håber at alle havde det lige så sjovt som os! et par af højde punkterne på dagen er bestemt at se David Sizemore smadre hvert eneste spot, se en helt vild Junior finale med Otto Clausen som Vinder og sidst men ikke mindst se en frygtløs Joey Chase kaste sig ud i et gab det var dømt til gå galt 🙂 Aften faldt på, Montre Livingston blev udråbt som vinder og Bo Ejstrup tændte op i grillen! – tak for en go’ dag!!

Mere SRSC Roskilde: RAD SRSC Roskilde video // RAD Roskilde Festival Video // Fotos af Benjamin Büttner // Alle resultater //

6f73cd4e01d411e39c2822000a1fbe4c_7-1Scandinavian Real Street Contest – Odense // 10. august

Vi synes i RAD at det er vigtigt at holde gang i de lokale events, og traditionen tro holder Odense stand og fyrer op for et Real Street arrangement , med tre spots, lokale helte og et fed afterparty! til forskel for sidste år holdt vejret og det blev en rigtig god dag med masser af fede tricks og et hyggeligt afterparty! i år var det Københavnske Ralf Monnerup der løb med sejren. – Tak for en go’ dag!!

Mere SRSC Odense: Alle resultater //

Scandinavian Real Street Contest – København – Finalen // 10. august

I år gik vi ‘all in’ på at lave den fedeste weekend til jer.

SRSC'13

Fredag bød på Friday Night Skate og en udendørs Valo 5 premiere i Fælledparken! Lørdag bød på masser af street-skating rundt i de københavnske gader, først på Jarmers Plads midt i København K som bød på masser af fede tricks blandt andet fra unge Benjamin Overbeck og Vores Norske ven Jonas Bødtker.SRSC'13 Andet spot blev lavet om i sidste sekund, og blev Blågårds skole. Spottet viste sig ikke at være så lige til somførst antaget, men efter lidt opvarmning, gik det amok! Ryan Josol fra Aalborg fyrede op for nogen solide hammers, Joachim Szmydynski fyrede op for den vildeste fastslide, Jacob Juul viste hvorfor han er pro, gode gamle Seth Nicolas viste at han stadig er i topform og sidst men ikke mindst landede Jonas Lynge den vildeste transfer!
Tredje spot var på det gamle Carlsberg Bryggeri, et spot som hurtigt skilte fårene fra bukkene. Jack Ekholm fra Malmø som vandt junior konkurrencen sidste år, tog tredjepladsen, men den store overraskelse var Theodor Reumert som kunne bide skeer med de helt store drenge og skaffede sig derfor en andenplads. Men men men… Jacob Juul tog titlen for 9. gang, velfortjent!
Dagen der på havde vores alle sammens Johnni, fyret op for en hangover BBQ der ville få alle amerikanere til at skamme sig. vejret holdt og folk fik skatet lidt i nørrebroparken og fik sagt: – Tak for en go’ weekend!!

Mere SRSC København: Billeder af David Grant // Billeder af Casper Cordua // Video af Emil Boda // Valo 5 billeder af Bo Ejstrup // Video af Benjamin Büttner //

CAMP 42 // 18-19 oktober

Iår vista camp 42 at de vil mere! de haved fyret op for et event af international klasse og bød på ingen ringere end franske Roman Abrate. Weekenden bød også på en masse fed skating fra bl.a. Anders Krogh Hauerholt, Christian Berg og Ralf Monnerup

camp42_03

Mere CAMP 42: Artikel af Michael Buhl //

– Igen mange tak for iår!! – vi ses til Julelege den 11. januar!

Comments are closed.