RAD

RAD

Rollerblade Association Denmark

X-Mas Jam 2012 – German Championships – Inline Street – Invitation

“Første gang afholdt i 1995 – et af Europas længst løbende begivenheder er tilbage igen her i 2012!

Med vigtige samarbejdespartnere som  Grindhouse og Hamburger Volksbank, vil dette års X-Mas Jam igen blive til en stor event for deltagere og publikum fra hele Europa. Alt med det formål at fejre rollerblading, have det sjovt med vennerne og lukke blading sæsonen med et brag!

Med et mangfoldigt dømme koncept, der vil hjælpe til at holde tingene friske og underholdende som begivenheden skrider frem, vil du være med til en stor oplevelse sammen med de bedste bladere fra Tyskland og resten af Europa.

Vinderen løber afted med 2000 €. Indgangen til X-Mas Jam 2012 er gratis. Der vil blive udråbt en samlet vinder af begivenheden og han vil blive udnævt som ‘X-Mas Jam 2012 Champion’, derefter  vil de bedste tyskere konkurrenter, af begge køn, og de bedts evil blive udråbt som ‘Tysk Champion 2012’!

Mens du læser dette, arbejde et hold af I-Punkt Skatelands ansatte, hårdt på at give dig en unik oplevelse. Dele af streetarealet bygges om og flere nye sjove elementer tilføjes til parken, så deltagerne kan fyre den af i tyskland måske bedste inline-park.

Hvis du er en af dem hvis primære formål med konkurrencen ikke er at skate, bliver du ikke skuffet. Arrangementet vil blive afholdt i en af de mest interessante byer i Tyskland, vi skal feste natten væk til det officielle after party i byerns berømte red light district, og deltagere fra konkurencen vil du rabet i døren.

Sæt kryds i din kalender, X-Mas Jam 2012 er på vej! Vi ses den 15. december i I-Punkt Skateland i Hamburg!”

Tilmeld dig facebook-eventet HER

Video fra sidst år:

Comments are closed.